سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

روش تهیه بلدرچین با سس آناناس

مجموعه : آموزش آشپزی

روش تهیه بلدرچین با سس آناناس

معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :
بلدرچین 6 عدد
برگ بو 2 عدد
پودر تخم گشنیز 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
روغن کنجد 1/4 پیمانه
کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده 1/2 پیمانه
آرد نشاسته ذرت 1/2 قاشق چایخوری
زعفران حل شده در آب 1 قاشق چایخوری
آب آناناس 2 پیمانه
کره 25 گرم
پودر پیاز 2 قاشق چایخوری
سیر 1 حبه

روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :
کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت 40 الی 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و 2/1 قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (4/1 پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.

منبع : bartarinha.ir / مجله زندگی ایده آل

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی