سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز تهیه ی پیتزا فلفل گیاهی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه ی پیتزا فلفل گیاهی

پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه همه افراد است اما کسانی که گیاهخوارند نمی توانند این غذای خوشمزه را بخورند. با دستور زیر یک پیتزای گیاهی خوش طعم درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی :
فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد
فلفل دلمه‌ای زرد 2 عدد
زیتون سبز خردشده یک‌دوم فنجان
جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون سه چهارم قاشق غذا‌خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا 450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 6 قاشق غذاخوری
نان پیتزا یک عدد

طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی :
گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید.
نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید 15 دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.

فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌ صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید. اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

منبع : چهاردیواری جام جم

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی