تل و کش موی HOT BUNS

عضویت در سایت

حسن ریوندی

مروری بر گذشته

بهترین اعمال شب قدر چیست؟ طرز پخت فرنی پرتقالی شخصیت شناسی جذاب براساس رنگ قاب گوشی عکس: کودکی تا بزرگسالی زیبا بروفه! سخنان آموزنده پاراماهانسا یوگاناندا تصاویر جالب از پشت صحنه سریال فاخته عجیب ترین خانه های دنیا (عکس) مهتاب کرامتی و مصطفی زمانی در «جامه‌دران» +تصویر آموزش تصویری فرکردن مو در خانه معما و تست هوش بطری آب معدنی و سس محمدرضا گلزار و بازی در نقش یک روحانی دختربچه ای که در مراسم دفنش زنده شد +عکس بیوگرافی کامل سارا شاهی +تصاویر نشانه های هشدار دهنده کم آبی بدن طرز درست کردن توپک های پنیری تصاویر طنز و خنده دار تابستان (59) عکس حامد بهداد در کنار نوه زنده یاد فردین دکوراسیون خانه با رنگ سبز (تصویری) موهایمان را برای تابستان چه رنگی کنیم؟ به چه علت روی پوست لکه می افتد؟ شیک پوشی دخترانه به سبک تابستان بازیابی فایل های پاک شده بدون نیاز به نرم افزار! برنامه کامل مسابقات فصل 14 لیگ برتر ایران تمریناتی برای تقویت مچ پا + تصاویر طرز ساخت عروسک سگ با جوراب (تصویری)

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون


250 کارتون دوبله

طرز تهیه کیک یزدی

مجموعه : آموزش آشپزی

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم

4 عدد

تخم مرغ

200 گرم ( 1 پیمانه)

شکر

150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

روغن جامد یا کره

225 گرم( 2 پیمانه)

آرد سفید

یک قاشق چایخوری

نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی

ماست

یک قاشق مرباخوری

هل

در صورت دلخواه مقداری

کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

  • گالری عکس فانتزی
  • منتخبی از عکسهای جذاب و دیدنی روز (601)
  • نقاشی های رمانتیک و عاشقانه انیمیشنی
  • تصاویر/ بلعیدن بز کوهی توسط مار پیتون
  • عکسهای خنده دار از سوژه های طنز (60)
  • مرسدس بنز گرانقیمت و طلایی در ایران (عکس)
  • مجسمه‌های شیشه ای خلاقانه و متفاوت +تصاویر
  • گالری عکس های روز دنیا (600)
  • کاریکاتور های جالب گرانی خودرو
  • عجیب ترین خانه های دنیا (عکس)

سیدا

آرایشگری

پربیننده ترین مطالب

آخرین مطالب

  ماساژ پکیج جایزه بانوان

بهداشت و سلامت

اخبار ویژه