لاغری

عضویت در سایت

حسن ریوندی

آموزش تصویری بافتنی

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آموزش آرایشگری هنری زادور

طرز تهیه کیک یزدی

مجموعه : آموزش آشپزی

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم

4 عدد

تخم مرغ

200 گرم ( 1 پیمانه)

شکر

150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

روغن جامد یا کره

225 گرم( 2 پیمانه)

آرد سفید

یک قاشق چایخوری

نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی

ماست

یک قاشق مرباخوری

هل

در صورت دلخواه مقداری

کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

  • سری جدید عکس نوشته های خنده دار (34)
  • جملکس های احساسی و عاشقانه (12)
  • مجموعه عکسهای جذاب و دیدنی روز (613)
  • سخنان عاشقانه و عرفانی همراه عکس
  • تصاویر دیدنی از انعکاس طبیعت در آب
  • جدیدترین عکسهای خنده دار خفن (68)
  • تصاویر شگفت انگیز از لحظه زایمان یک زرافه!
  • طراحی های زیبا روی بال پروانه + تصاویر
  • جدیدترین عکس های عاشقانه 2014
  • تصاویر منتخب و دیدنی روز (612)

سیدا

آرایشگری

پربیننده ترین مطالب

  ماساژ تی شرت محرم

بهداشت و سلامت

اخبار داغ