250 کارتون دوبله

عضویت در سایت

حسن ریوندی

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آموزش آرایشگری هنری زادور

طرز تهیه کیک یزدی

مجموعه : آموزش آشپزی

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم

4 عدد

تخم مرغ

200 گرم ( 1 پیمانه)

شکر

150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

روغن جامد یا کره

225 گرم( 2 پیمانه)

آرد سفید

یک قاشق چایخوری

نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی

ماست

یک قاشق مرباخوری

هل

در صورت دلخواه مقداری

کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

  • عکس های منتخب و دیدنی روز (606)
  • شعر ماه من غصه چرا ؟؟؟
  • عکس نوشته های باحال خنده دار (32)
  • عکس نوشته های عاشقانه و پرمفهوم
  • هنر نقاشی با بستنی آب شده +تصاویر
  • طراحی فوق العاده فراری F80 +تصاویر
  • هنرنمایی بامزه یک دختر با لب هایش! + تصاویر
  • بهترین تصاویر از حیوانات دشت و جنگل
  • احساسی ترین عکسهای عاشقانه
  • سوژه های داغ داغ ایرانی (51)

سیدا

آرایشگری

پربیننده ترین مطالب

  ماساژ صابون نرم بابونه آرپی

بهداشت و سلامت

اخبار داغ