تل و کش موی HOT BUNS

عضویت در سایت

حسن ریوندی

مروری بر گذشته

هادی ساعی در نقش پلیس +عکس عکس و بیوگرافی پریوش نظریه التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با پسر 18 ساله بهاره رهنما و مهناز افشار در زنان شکسپیر + تصاویر فاسد شدن لوازم آرایش مان را از کجا بفهمیم؟ عکس/ کامبیز دیرباز و دخترش نیاز همسر و دختر رودریگز، آقای گل جام جهانی (عکس) تازه ترین عکس ریحانا در کالیفرنیا در کنار پدرش! داستان ضرب المثل جیم شدن تصویر/ آرایشگر علیرضا حقیقی شباهت ابوبکر البغدادی با نوه صدام +عکس طرز درست کردن کیک خرما مخصوص ماه رمضان عکس سلفی رونالدو در کنار نامزدش ایرینا شایک اس ام اس و متن های زیبای تبریک تولد (9) ساعت مچی های لوکس و شیک عکس نوشته های خنده دار روز (28) نرگس محمدی از سفر برزیل و شایعه ازدواجش می گوید سخنان آموزنده و زیبا از اندرو متیوس عکس‌های جذاب از بهنام تشکر مهریه 30 میلیارد تومانی مهناز افشار! عروسی‌ های عجیب و جالب در دنیا +تصویر گلچین زیباترین مدل صندل های زنانه 93 تکنولوژی وقتی گرما را سرد می‌کند +تصاویر طراحی جالب ناخن به سبک جام جهانی 2014 خداحافظی جنجالی علی عبدالمالکی از خوانندگی +عکس

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

طرز تهیه کیک یزدی

مجموعه : آموزش آشپزی

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم

4 عدد

تخم مرغ

200 گرم ( 1 پیمانه)

شکر

150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

روغن جامد یا کره

225 گرم( 2 پیمانه)

آرد سفید

یک قاشق چایخوری

نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی

ماست

یک قاشق مرباخوری

هل

در صورت دلخواه مقداری

کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

  • مجسمه‌های شیشه ای خلاقانه و متفاوت +تصاویر
  • گالری عکس های روز دنیا (600)
  • کاریکاتور های جالب گرانی خودرو
  • عجیب ترین خانه های دنیا (عکس)
  • تصاویر طنز و خنده دار تابستان (59)
  • تصاویر طنز همراه با نوشته (29)
  • عکس سلفی جالب جنیفر لوپز و میشل اوباما
  • عکس نوشته های عاشقانه و زیبا
  • کیک های خلاقانه یک قناد برای جام جهانی+تصاویر
  • عکس های دیدنی و باحال روز (599)

سیدا

آرایشگری

پربیننده ترین مطالب

آخرین مطالب

  ماساژ پکیج جایزه بانوان

بهداشت و سلامت

اخبار ویژه