مروری بر گذشته

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

زناشویی

طرز تهیه کیک یزدی

مجموعه : آموزش آشپزی

کیک یزدی , طرز تهیه کیک یزدی

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
200 گرم ( 1 پیمانه) شکر
150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی) روغن جامد یا کره
225 گرم( 2 پیمانه) آرد سفید
یک قاشق چایخوری نمک میوه( جوش شیرین)
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک پیمانه سرخالی ماست
یک قاشق مرباخوری هل
در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

آرایشگری هنری زادور

  • تصاویر زیبا از منظره های طبیعی
  • جدیدترین مدل های کیک تولد 2015
  • خطاهای دید گیج کننده و جالب (13)
  • نقاشی های زیبا و خلاقانه روی لب +تصاویر
  • تصاویر بامزه و خنده دار از میوه ها (2)
  • جملکس های باحال و خنده دار جدید (2)
  • نقاشی های توهم انگیز سه بعدی بر روی کف دست
  • کیک های عروسی سال 2015
  • ماشین های جالب و عجیب +تصاویر
  • ضرب المثل خاك به سرم، كدبانو بود مادر مادرم

 حسن ریوندی

پربیننده ترین مطالب

  ماساژ خود آرایی

ایستگاه طنز و شادی

اخبار داغ

X بستن تبليغات