جذاب
  • مطالب جالب و خواندنی
  • دنیای مد
  • علمی و دانستنی
  • مجله فرهنگی و هنری
  • جملات آموزنده و جذاب فرانسوا ولتر

    جملات آموزنده و جذاب فرانسوا ولتر

      گل را می توان زیر پا له كرد، ولی بوی عطر آنرا نمی توان در فضا كُشت. فرانسوا ولتر •.•.•.•.•.•.•.• جملات زیبا از فرانسوا ولتر •.•.•.•.•.•.•.• نیش های چند مگس هرگز اسب چابك را از تاختن باز نمی دارد. فرانسوا ولتر •.•.•.•.•.•.•.• جملات زیبا از فرانسوا ولتر •.•.•.•.•.•.•.• آن كه امید دارد هر چهار […]

  • معمای قصاب !؟

    معمای قصاب !؟

      معمای قصاب !؟  روزی یک قصاب برای خریدن تعدادی گاو ، غاز و مرغ به بازار رفت . قیمت هر گاو ، 15 سکه ، قیمت هر غاز ، 1 سکه و قیمت هر مرغ ، یک چهارم سکه بود . این قصاب صد سکه همراه داشت و می خواست با این پول ، […]

  • جملاتی که افراد موفق هرگز نمی گویند!

    جملاتی که افراد موفق هرگز نمی گویند!

      چرا بعضی افراد از بقیه موفق تر هستند؟ چرا بعضی افراد احساس موفق بودن می کنند و بعضی دیگر حس می کنند غرق در روزمرگی کاری شده اند؟ جواب در واژگان آنها نهفته است. درست است که واژگانی که شما بکار می برید به شدت به حالت روحی شما و دید شما به زندگی […]

  • معمای تقسيم ساعت!؟

    معمای تقسيم ساعت!؟

    معما: چگونه مي توان دو خط مستقيم روي صفحه اين ساعت کشيد که آن را به سه قسمت تقسيم کند ، طوري که مجموع اعداد هر قسمت با هم مساوي باشند؟   ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ ↓↓↓ جواب معماي تقسيم ساعت دو خط مستقيم به شکل زير در صفحه ساعت رسم […]

  • سخنان و جملات آموزنده آناتول فرانس

    سخنان و جملات آموزنده آناتول فرانس

    دو چيز تفاوت فاحشي را بين انسان و حيوان به وجود مي آورد : قدرت بيان و دروغگويي. جملات آناتول فرانس تا زماني كه به قدرت نرسيده اي فرمانبردار باش و چون به آن رسيدي، فروتن. سخنان آناتول فرانس خطا کردن یک کار انسانی است اما تکرار آن یک کار حیوانی. جملات آناتول فرانس تمام […]

  • روز مادر در ایران و دیگر کشورها چگونه است؟

    روز مادر در ایران و دیگر کشورها چگونه است؟

    بیستم جمادی الثانی هر سال، روزی پر از خاطره و معنویت است؛ خاطراتی شیرین از مادران مهربان،فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ […]

  • قوانین طلایی دالای لاما برای زندگی بهتر

    قوانین طلایی دالای لاما برای زندگی بهتر

    عضی وقتها ما احتیاج  به یک پند داریم. بهترین مکان, برای پیدا کردن این پندها، خواندن توصیه‌های افراد معروف می‌باشد. Dalai Lama همواره روی من تاثیری داشته است. امیدوارم قوانین او نیز روی شما اثر بگذارد. در زیر چند تا از قوانین او را می خوانیم 1 – توجه داشته باشید که عشق و پیروزی […]

  • عکس
    حشره كش برقي  RIDDEX  

    وسـيـله اي جديد براي شما كه ميتوانيد آنـرا به پريز برق بزنيدتا با ارسال پالس هاي ديجيتالي در سيم هاي شبكه برق داخل ديوار هاپـشـه، سوسك و موش ها را براي هميشه از خونه شـما فـراري بـديـد

    خرید اینترنتی : قیمت فقط 29000 تومان پرداخت وجه پس از تحویل کالا

     

    http://www.30cd.biz/upload_pic/1352971655.gif

     
      
    | دسته بندی : آموزش آشپزی

    طرز تهیه پنیر پیتزا , درست کردن پنیر پیتزا

    پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

    مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :

     شیر پاستوریزه کامل  ۲ لیتر
     سرکه یا جوهر لیمو  یک تا دو قاشق غذاخوری
     نمک  کمی
     پارچه نازک یا توری  

    طرز تهیه :
    شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

    شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.

    وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.

    به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.

    پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.

    منبع : roozname.net

     

    پکیج آرایشگری
    دکتر سیدا
  • پربیننده های : روز
  • هفته
  • ماه
  •  آموزش پاركور
    زناشوئی
    اخبار روز
    تبلیغات
    گروه اینترنتی جذاب