تل و کش موی HOT BUNS

عضویت در سایت

حسن ریوندی

مروری بر گذشته

شخصیت شناسی جذاب براساس رنگ قاب گوشی عکس: کودکی تا بزرگسالی زیبا بروفه! سخنان آموزنده پاراماهانسا یوگاناندا تصاویر جالب از پشت صحنه سریال فاخته عجیب ترین خانه های دنیا (عکس) مهتاب کرامتی و مصطفی زمانی در «جامه‌دران» +تصویر آموزش تصویری فرکردن مو در خانه معما و تست هوش بطری آب معدنی و سس محمدرضا گلزار و بازی در نقش یک روحانی دختربچه ای که در مراسم دفنش زنده شد +عکس بیوگرافی کامل سارا شاهی +تصاویر نشانه های هشدار دهنده کم آبی بدن طرز درست کردن توپک های پنیری تصاویر طنز و خنده دار تابستان (59) عکس حامد بهداد در کنار نوه زنده یاد فردین دکوراسیون خانه با رنگ سبز (تصویری) موهایمان را برای تابستان چه رنگی کنیم؟ به چه علت روی پوست لکه می افتد؟ شیک پوشی دخترانه به سبک تابستان بازیابی فایل های پاک شده بدون نیاز به نرم افزار! برنامه کامل مسابقات فصل 14 لیگ برتر ایران تمریناتی برای تقویت مچ پا + تصاویر طرز ساخت عروسک سگ با جوراب (تصویری) تصاویر طنز همراه با نوشته (29) مهرانه مهین ترابی در سن 56 سالگی (عکس)

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون


250 کارتون دوبله

طرز درست کردن پنیر پیتزا در خانه به روش جدید

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه پنیر پیتزا , درست کردن پنیر پیتزا

پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :

 شیر پاستوریزه کامل  ۲ لیتر
 سرکه یا جوهر لیمو  یک تا دو قاشق غذاخوری
 نمک  کمی
 پارچه نازک یا توری  

طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.

به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.

پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.

منبع : roozname.net

 

  • منتخبی از عکسهای جذاب و دیدنی روز (601)
  • نقاشی های رمانتیک و عاشقانه انیمیشنی
  • تصاویر/ بلعیدن بز کوهی توسط مار پیتون
  • عکسهای خنده دار از سوژه های طنز (60)
  • مرسدس بنز گرانقیمت و طلایی در ایران (عکس)
  • مجسمه‌های شیشه ای خلاقانه و متفاوت +تصاویر
  • گالری عکس های روز دنیا (600)
  • کاریکاتور های جالب گرانی خودرو
  • عجیب ترین خانه های دنیا (عکس)
  • تصاویر طنز و خنده دار تابستان (59)

سیدا

آرایشگری

پربیننده ترین مطالب

آخرین مطالب

  ماساژ پکیج جایزه بانوان

بهداشت و سلامت

اخبار ویژه