سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز تهیه خورش ترکیه ای داوود پاشا

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش های ترکیه ای,نحوه پخت خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای خوشمزه ترکیه ای

مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده  1 کیلو
 پیاز رنده شده  2 عدد
 پودر نعنا خشک  1 قاشق سوپخوری
 رب انار ملس  2 قاشق سوپخوری
آب 1 لیوان
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
کره مقداری

طرز تهیه خورش داوود پاشا :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

منبع : bartarinha.ir

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی