سوروسات سفر

 آموزش بافت مو

بنیاد شریف

مروری بر گذشته

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 
مانتو

درست کردن سالاد باقالا

مجموعه : آموزش آشپزی

سالاد باقالا

درست کردن سالاد باقالا

مواد لازم برای سالاد باقالا:
ذرت (بلال) ۴ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده) ۲ حبه
باقالا ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
ریحان خرد شده مقداری
نعناع خرد شده مقداری
سرکه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.

باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.

منبع : novinzi.com

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرايشگري

برنامه هاي ماهي صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

برنامه هاي طنز ريوندي

فال و طالع بینی