سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

نحوه پخت نخود پلو با سبزیجات ( غذای ترکیه ای )

مجموعه : آشپزی

طرز تهیه نخودپلو غذای ترکیه ای,انواع غذاهای ترکیه ای

با نحوه پخت نخود پلو با سبزیجات غذای مقوی و خوشمزه کشور ترکیه آشنا شوید

مواد لازم برای 3 نفر :

 گوشت گوسفندی 350 گرم
 نخود آبگوشتی 1/4 پیمانه
هویج متوسط 1 عدد
 پیاز متوسط 1 عدد
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
بادام زمینی یا هندی 2 قاشق سوپخوری
دانه شاه بلوط 6 عدد یا  3 قاشق سوپخوری چلغوز
برنج 2 پیمانه
کشمش پلویی 3 قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را بپزید. در یک قابلمه گوشت را همراه با مقدار کافی آب و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. هویج را بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس آن را بپزید. برنج را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آن را با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. کشمش را هم بعد از آنکه شستید، در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

در یک تابه مناسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را اضافه کنید. اکنون دانه شاه بلوط و بادام زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کشمش پلویی را اضافه کرده و یک دقیقه آن را با بقیه مواد تفت دهید.

اکنون برنج را داخل یک قابلمه مناسب همراه با مقدار کافی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آب به اندازه ای باشد که یک بند انگشت روی برنج را آب بگیرد. مقدار آب بستگی به نوع برنج هم دارد. حالا گوشت و نخود پخته و مواد داخل تابه را همراه با هویج، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و مواد را به آرامی هم بزنید. وقتی آب برنج تمام شد، دم کنی گذاشته و به مدت 45 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.

منبع : bartarinha.ir

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی