سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

نحوه پخت شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

مجموعه : آموزش آشپزی

شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

نحوه پخت شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.
مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات:

 

 شکلات سفید  50 گرم
 کنسرو شیرعسلی  100 گرم
 پودر قند 50 گرم
 پودر پسته 130 گرم
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات تلخ 150 گرم

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود 20 دقیقه در فریزر یا 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

 

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی