سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز پخت کیک شکلات و زردآلو

مجموعه : آموزش آشپزی

 طرز پخت کیک شکلات و زردآلو

طرز پخت کیک شکلات و زردآلو

این کیک فقط با زردآلو می چسبه !
شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید، بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.

مواد لازم برای کیک شکلات و زردآلو :

کره  150 گرم
 شکلات سفید خرد شده 175 گرم
 تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 125 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک مقداری
برگه زردآلو خرد شده 100 گرم
آرد ساده 200 گرم

طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو :
کف یک قالب کیک مربع شکل 20 سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.

کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند. آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آرد، بکینگ پودر، نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید.

مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد.

وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید.

 

منبع : avayesalamati.com

 

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی