سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز درست کردن ادویه ترشی

مجموعه : آموزش آشپزی
48424154544
طرز درست کردن ادویه ترشی
در این مطلب شما را با مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی و نکات مربوط به طرز تهیه ادویه  ترشی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای ادویه ترشی

 

گلپر 10 قاشق چایخوری (پودر)
پودر تخم گشنیز   5 قاشق چایخوری
 دارچین   1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز  2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز  1 قاشق چایخوری
رازیانه  1 قاشق چایخوری (پودر)
 سبزی  2 قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشك)

 

طرز تهیه ادویه ترشی

ادویه ترشی چیست,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشی

1- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا كاملا به حالت پودر در بیایند.

2- مواد پودر شده را با هم مخلوط كنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها كمی آزاد شود.

3- ادویه ترشی آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریك و خشك قرار دهید.

نكاتی درباره تهیه ادویه ترشی

● در صورت تمایل می توانید به ادویه ترشی مقداری نمك اضافه كنید.

● می توانید مقدری ادویه گرام ماسالا هم به ادویه ترشی اضافه كنید.

● این ادویه ترشی را می توانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.

مصرف گلپر در آشپزی :

ترکیبات ادویه ترشی, مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی,گلپر

 استفاده از گلپر در ادویه ترشی خواص زیادی دارد در واقع ترشی كه با برگ و ساقه نوع خوشبوى اين گياه درست مي ‏شود، ضد عفونى كننده معده بوده و براى معالجه كم اشتهايى و از بين بردن اخلاط غليظ معده به كار م ‏رود. همچنین گلپر غذا را نرم مي‏ کند و بوى دهان را بر مي‏ گرداند، مقوى معده بوده و بلغم را از بين مي‏ برد. اشتها را بر مي ‏انگيزد و مقوى‌ هاضمه مي‏ باشد.

با ساقه و برگ آن ترشى گلپر درست مي‏ كنند. گلپر بادشكن بوده، نفخ و ناراحتى‌هاى دستگاه‌ هاضمه را از بين مي ‏برد. اين گياه ضدعفونى كننده بوده و پادزهر سموم است. ضد تشنج، ضد كرم و ضد حشرات نيز مي باشد.

تذکر

– مقدار خوراک مجاز پودر دانه گلپر چهار گرم است.

– مصرف مقدار زیاد گلپر سبب سقط جنین می شود. از این رو زنان باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند و در تهیه ادویه ترشی نیز نباید بیش از اندازه از آن استفاده کرد.

 

 

pezeshk.us

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی