سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز تهیه ی شیرینی هویج و بادام

مجموعه : آموزش آشپزی

درست کردن شیرینی هویج و بادام,نحوه درست کردن شیرینی هویج و بادام

طرز تهیه ی شیرینی هویج و بادام

حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است.

مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :

 پودر شكر  125 گرم
 هویج رنده كرده  2 عدد بزرگ
 زنجبیل تازه رنده كرده 1 قاشق چایخوری
 بادام خردكرده  150 گرم
آرد 300 گرم
نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
بكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
كره 125 گرم
پودر پسته 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام :

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی