سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

طرز تهیه و پخت رولت خامه‌ای

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه و پخت رولت خامه‌ای

طرز تهیه و پخت رولت خامه‌ای

رولت خامه ای یک شیرینی بسیار خوشمزه است که می توانید در میهمانی های خود از آن استفاده کنید. می توانید این شیرینی خوشمزه را برای جشن روز پدر درست کنید.

مواد لازم برای رولت خامه ای :

 تخم مرغ 5 عدد
شکر 150 گرم
 آبجوش 1/2 استکان
شربت 1/4 استکان
آرد 150 گرم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
شکلات برای تزئین به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه رولت خامه ای :
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.

شربت را به این مواد بیفزایید. سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.

مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید، روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

و در آخر روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

 

نمناک

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی