سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

روش پخت رول بادمجان و اسپاگتی

مجموعه : آموزش آشپزی

روش پخت رول بادمجان و اسپاگتی

روش پخت رول بادمجان و اسپاگتی

اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.
مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای 4 نفر

بادمجان بزرگ 2 عدد 
 اسپاگتی پخته 2 پیمانه
 سس قرمز  1/2 و 1 پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون مقداری

 
طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :
بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

 

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی