سوروسات سفر

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

 

آشنایی با انواع روش های پخت مربای زردآلو

مجموعه : آموزش آشپزی

مربا زردآلو

آشنایی با انواع روش های پخت مربای زردآلو

دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو

 

مواد لازم برای مربا زردآلو :

 زردآلوی سفت  ۱ کیلو
 شکر  ۹۰۰ گرم
گلاب نصف استکان
 زعفران آب گرفته غلیظ  یک قاشق غذاخوری
آبلیمو (جوهر لیمو) یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربا زردآلو :
اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می‌گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده‌ایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.
دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو

 

مواد لازم برای مربا زردآلو :

زردآلوی نصف شده و هسته گرفته ۱ کیلو
 شکر ۱ کیلو
 آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
 مغز هسته زردآلو  به مقدار لازم
آب ۳ لیوان

 

طرز تهیه مربا زردآلو :
زردآلو‌ها را با آب در قابلمه لعابی ریخته و می‌گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شکر را در فر گرم می کنیم در حدی که آب نشود فقط دمایش در حدی باشد که وقتی به زردآلو‌ها اضافه می‌کنیم مایع را از قل نیندازد.

 

همرا با شکر مغز زردآلو‌ها را هم اضافه می‌کنیم و بعد از چند دقیقه آبلیمو را هم می ریزیم و می‌گذاریم تا غلیظ شود به حدی که وفتی ۱ قاشق از آن را در پیش دستی ریختم و تکان دادیم نریزد. سپس زیر مربا را خاموش می کنیم و در شیشه می ریزم در آن را می بندیم و بر عکس می گذاریم تا خنک شود.

 

منبع : fa.wikibooks.org

 

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرایشگری

برنامه های ماهی صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

فال و طالع بینی