ads
ads
adsads

بنیاد شریف

مروری بر گذشته

مجله فرهنگی و هنری

عجایب اسرار آمیز جهان

مطالب گوناگون

  • جذاب
  • دیدنی
  • دنیای مد
  • مطالب طنز
  • آرایشی
  • سینما
  • بیوگرافی هنرمندان
  • عجایب
  • گوناگون

آرایشگری هنری زادور

آرایشگری هنری زادور

ساعت طرح عشق

روش پخت قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

مجموعه : آموزش آشپزی

روش پخت قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

روش پخت قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

اسفناج 500 گرم
 سيب زمينی پخته 1 عدد
 تخم مرغ 1 عدد
 پياز داغ  1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.

 

منبع : آشپزی مثبت – bartarinha.ir

 

 

عضویت در تلگرام جذاب

آموزش آرايشگري

برنامه هاي طنز ريوندي

آموزش آرايشگري

برنامه هاي ماهي صفت

پربیننده ترین مطالب

ایستگاه طنز و شادی

برنامه هاي طنز ريوندي

فال و طالع بینی

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-27434708-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');